Sztafeta Pokoleń II

Fundacja Red is Bad z dumą ogłasza zakończenie I etapu konkursu plastycznego dla dzieci z placówek opiekuńczo-wychowawczych pt.: "Polska Moja Ojczyzna". Chcemy z radością podkreślić, że liczba zaangażowanych dzieci oraz ilość przesłanych prac przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Każda z prac, a przyszło ich ponad TYSIĄC!, wprawiała nas w zachwyt swoją pomysłowością i dbałością o detale. Swoje prace przygotowały kilkuletnie dzieci i nastolatkowie, ale również 2-letnie maluchy!

W swoje małe dzieła sztuki dzieciaki włożyły w gratisie uśmiech i serce! Dlatego, odpowiadając sercem na serce - w porozumieniu z naszymi Partnerami - podjęliśmy decyzję, aby każde, ale to absolutnie KAŻDE dziecko otrzymało od nas zestaw cennych nagród! Wysłaliśmy już 1.411 paczek z nagrodami, a jest jeszcze II etap konkursu!

Za nami dziesiątki rozmów z wychowawcami i wiemy jedno: dzieci są niezwykle utalentowane i drzemie w nich ogromny potencjał w biało-czerwonych barwach, stąd też będziemy szukać kolejnych pomysłów, jak ten potencjał rozwijać. Bo przecież dzieciaki to nasza przyszłość, biało-czerwona przyszłość!

Partnerzy projektu:
Fundacja BGK